4ος κύκλος Διεθνών Ακαδημαϊκών Διαλέξεων (International Academic Collaborations – Scientific Meeting 4th Cycle)

Φόρτωση Εκδηλώσεις

« Όλες οι Εκδηλώσεις

  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

4ος κύκλος Διεθνών Ακαδημαϊκών Διαλέξεων (International Academic Collaborations – Scientific Meeting 4th Cycle)

18 Απριλίου 2019 @ 4:00 μμ - 9:00 μμ

Δήλωση Συμμετοχής για τον 4ο κύκλο Ακαδημαϊκών Διαλέξεων

Δελτίο Τύπου

Πρόσκληση

Πρόγραμμα Ημερίδας

Αφίσα

 

Το Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών «Διοίκηση και Διαχείριση Υπηρεσιών Υγείας & Κοινωνικής Φροντίδας» του Τομέα Κοινωνικής Πολιτικής του Τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων, στο πλαίσιο της ανάπτυξης διεθνών εξωστρεφών δράσεων και συνεργασιών, οργανώνει υπό την αιγίδα της Πρυτανείας του Ιδρύματος, την Πέμπτη 18 Απριλίου 2019 στο Συνεδριακό Κέντρο της Πανεπιστημιούπολης 1, τον 4ο Κύκλο Διεθνών Ακαδημαϊκών Διαλέξεων με θέμα Leadership and Management at Health Care Organizations σε συνεργασία με τα Πανεπιστήμια: Birmingham City-Business School, Edge Hill University & Leeds Beckett University.

Σκοπός του 4ου Κύκλου Διεθνών Ακαδημαϊκών Διαλέξεων με θέμα:

Leadership and Management at Health Care Organizations

είναι η ανάδειξη των σύγχρονων τάσεων και προοπτικών στο πεδίο των Οικονομικών, της Διοίκησης και των Πολιτικών του τομέα Υγείας και Κοινωνικής Προστασίας και η ενίσχυση των συνεργειών σε θέματα μεταφοράς της πλέον προκεχωρημένης επιστημονικής τεχνογνωσίας με διεθνή Πανεπιστήμια.

Οι τρεις διεθνείς ακαδημαϊκές διαλέξεις που θα αναπτυχθούν από εξαίρετους επιστήμονες διεθνών Πανεπιστημίων, στοχεύουν στην ανάδειξη της νέας φιλοσοφίας στη διοίκηση των οργανισμών υγείας και κοινωνικής προστασίας. Κύρια επιδίωξη της σύγχρονης αυτής ακαδημαϊκής προσέγγισης, θα είναι, η συνειδητή ενεργοποίηση του ανθρώπινου κεφαλαίου των επιχειρήσεων. Το γνωσιολογικό νεωτερικό πεδίο των ομιλιών θα επικεντρωθεί στα προκεχωρημένα ολιστικά διοικητικά συστήματα που θεμελιώνονται στην έννοια της συνολικής αποτελεσματικότητας και αποδοτικότητας. Εργασιακή διάδραση και συνεργασία του συνόλου του μελών ενός οργανισμού, ανάδειξη των ικανοτήτων και δεξιοτήτων τους και ενδυνάμωση των ομάδων θα συναθροίσουν τη διαλεκτική σχέση της ηγεσίας και του μάνατζεμεντ.

Σημειώνεται ότι για τη συμμετοχή στο επιστημονικό συμπόσιο θα απαιτηθεί αυστηρά η συμπλήρωση του Δελτίου Συμμετοχής το οποίο και επισυνάπτεται, με σειρά προτεραιότητας λόγω των περιορισμένων θέσεων του Συνεδριακού Κέντρου.

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία:
18 Απριλίου 2019
Ώρα:
4:00 μμ - 9:00 μμ
Κατηγορία Εκδήλωση:
Ιστότοπος:
https://www.facebook.com/events/278111763101755/

Διοργανωτής

ΠΜΣ Διοίκηση και Διαχείριση Υπηρεσιών Υγείας & Κοινωνικής Φροντίδας
Email:
secr_mschscm@uniwa.gr
Ιστότοπος:
http://healthcare-management.uniwa.gr/

Χώρος Διεξαγωγής

Συνεδριακό Κέντρο, Πανεπιστημιούπολη 1, Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής
Αγίου Σπυρίδωνος 28
Αιγάλεω, 12243 Greece
+ Χάρτης Google
Τηλέφωνο:
2105385100
Ιστότοπος:
http://www.uniwa.gr